Kenal HP? Kenapa Tak Labur Saham HP?

In Blog by stallionbro

NAK TANYA.. SIAPA GUNA LAPTOP HP? ATAU SIAPA YANG KENAL, TAHU, PERNAH NAMPAK LOGO HP?

Tahukah Anda.. Kita Boleh Dapat 140% Pulangan Dalam Masa 3 Tahun.

Teknologi dah makin canggih, hanya perlu online je..

Nak tahu apa peluang yang ada di pasaran global? Jom baca..

HP atau nama penuhnya adalah HAWLETT-PACKARD merupakan syarikat berasaskan industri teknologi perisian seperti computer hardware, computer software, IT services dan IT consulting.

HP juga merupakan salah satu brand yang terkenal dan dipercayai di Malaysia. Dan ia juga merupakan antara pilihan ramai mahasiswa dan mahasiswi. Sebagai salah seorang pengguna dan pemegang saham HP, antara salah satu sebab HP ini mampu bertahan di Malaysia adalah kerana after sales service mereka yang tip top.

Jadi tidak hairanlah mereka berani bertapak dan mempunyai bangunan HP TOWER di Kuala Lumpur.

Nak Tahu Tak??

Harga saham HP pada tahun 2016 adalah sekitar $10usd. Dan hari ini, selepas hampir 3 tahun harganya telah meningkat kepada $24usd.

Sekiranya anda mempunyai modal RM1,000. Anda boleh membeli sebanyak 25 unit saham dengan harga $10usd pada tahun 2016.

Dan hari ini, pelaburan modal rm1000 anda telah berganda kepada RM2,400 iaitu 140% kenaikan.

Macam mana boleh jadi RM2,400? Kami tunjuk contoh kira-kira kepada anda.

Modal RM1,000 = $250usd

Dengan $250usd, anda boleh beli = 25 unit saham HP pada tahun 2016.

Tahun 2016 = $10usd
Tahun 2018 = $24usd

25 unit X $24usd = $600usd

$600usd tukar kepada ringgit, 600 x 4 = RM2,400

Pulangan pelaburan anda untuk 3 tahun bersamaan 140%. Cukup kan 140% untuk 3 tahun. At least, kita ada sumber lain selain ASB atau Tabung Haji. Inilah dinamakan mempelbagaikan pelaburan.

Siapa kata modal perlu besar untuk beli saham luar negara. Saham luar negara membolehkan kita beli mengikut unit. Beli dan simpan.

Apa yang penting kita tahu bagaimana caranya. Kita lakukan sendiri jual beli. Bukan gunakan orang tengah. Duit kita, kita uruskan.

Sekiranya anda mahu belajar sendiri dengan stallion, kami cadangkan anda hadir ke SMSG 2018. Program ini adalah percuma untuk anda yang mahu melibatkan diri melabur dengan Sah dan Selamat.

Untuk mendaftar, komen ‘ADIDAS’  untuk dapatkan link mendaftar secara PERCUMA
Atau Klik Sini : DAFTAR PERCUMA

Program ini khas untuk anda yang serius dan komited sahaja, kerana tempat adalah terhad.