Tuan Azwan – 700usd Kepada 4,000usd. Dulu Forex, Kini Saham Global

In Blog by stallionbro

“RUPANYA PELABURAN SAHAM GLOBAL LEBIH TENANG. SAYA MAMPU JANA SEHINGGA 4,000USD.”
-Tuan Azwan-

“Dulu saya dalam dunia matawang, malam saya tak tido. Sekejap-sekejap nak tengok. Tapi bila dalam terlibat pelaburan saham global, saya lebih relax.”

Itu antara pendapat Tuan Azwan selepas terlibat dalam dunia pelaburan saham global. Tonton selanjutnya untuk ketahui apakah ulasan dan pengalaman beliau.

Tak kisahlah apa pun pilihan perdagangan anda sebelum ini. Keputusan anda, pilihan anda, tanggungjawab anda.

Apa yang kami nak tekankan di sini, sekiranya anda menguasai ilmu teknikal analisis yang betul, anda mampu lakukannya. Bila berjaya gandakan, kita pelbagaikan pula pelaburan kita.

Cuma kita kena tahu apa yang sesuai digunakan. Bukan bermaksud anda belajar semua benda, tahu semua benda, MAKA SEMUA BENDA NAK GUNA. Kita kena tahu apa yang sesuai mengikut jenis-jenis perdangangan. Selepas itu kena ambil tahu pula karakter setiap saham melalui sejarah pergerakan harga.

.
Nak bagitahu ni, Tuan Azwan ni berniaga katering. Bukan ada PHD ekonomi atau analisis saham. Tapi mampu jadikan pelaburan saham sebagai salah satu sumber ekonomi beliau. 4,000USD tu, siapa nak bagi?

POWER KE POWER??

.
Perkongsian ini sesuai ditonton oleh anda yang:

1/ Sudah terlibat dunia matawang
2/ Tidak tahu apa-apa tentang pelaburan saham
3/ Berniaga dan mahu gandakan keuntungan anda
4/ Sudah terlibat dengan pasaran saham tempatan

Lambat bertindak bukan satu kesalahan. Malah lebih baik daripada tidak bertindak langsung. Yang penting kita ada ilmu untuk pastikan apa kita laburkan selamat.

Saat pasaran kemerahan pun kita tetap boleh jana pendapatan.