PEMBELAJARAN DAN BIMBINGAN UNTUK ANDA TEROKAI PASARAN GLOBAL.

Sila Isi Maklumat Diri Anda Dan Daftar.
Segera Semak Emel Anda.
Sertai FB Group Dan Download Ebook.


  • Contoh : Farah Nabila
  • Contoh: Bangi
  • Contoh: 60123456789
  • Contoh: anisnabila@gmail.com

Siapa ‘Stallion Brothers’

Luqman NulHakim

Merupakan Remisier Maybank Investment Bank dan mempunyai Dual License iaitu Equity dan Futures Market. Kepakaran beliau adalah Short Term trading (Intraday) dan Option Market di pasaran global dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Luqman juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA dan Certified Financial Technician (CFTe).


Hafiz Rusli

Merupakan Senior Manager Intitutional Equities di sebuah bank investment yang terkemuka di Malaysia. Beliau mempunyai pengalaman selama 7 tahun dalam bidang pelaburan saham. Sebelum ini bekerja sebagai Institutional Dealer MIDF Investment Bank dan tugas utama beliau adalah menjaga akaun institusi kewangan seperti EPF dan PNB. Kepakaran dan teknik trading beliau adalah kombinasi FA+TA atau TAFA dan lebih fokus kepada pelaburan Mid-long Term(SWING). Tuan Hafiz juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe).


Redza Sazali

Sebelum ini merupakan seorang pengurus dana berlesen dan memegang jawatan Portfolio Manager di Phillip Capital Management. Beliau mempunyai pengalaman selama 7 tahun dalam pasaran modal termasuk pelaburan ekuiti Malaysia & Global, Futures, Option & Komoditi. Kepakaran beliau adalah Portfolio Specialist, Strategy Buy On Dip(BOD), 2 Way Market Trading & Momentum Trading. Tuan Redza juga merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA) dan Certified Financial Technician (CFTe). serta telah menjadi antara speaker di IFTA Milan Italy 2017.


Marzuki Fadalullah

Merupakan Remisier Maybank Investment Bank. Beliau mempunyai pengalaman selama 7 tahun dalam bidang pelaburan saham. Kepakaran beliau adalah Swing & Momentum Trading di Bursa Malaysia & Global dengan menggunakan teknik trading Teknikal Analisis. Tuan Marzuki juga berpengalaman membantu client membuat “Portfolio Restructuring” dan beliau merupakan Full Member of The United Kingdom Society of Technical Analysts (MSTA dan Certified Financial Technician (CFTe).

We Trade. We Train. We Support.

Untuk Info & BantuanStallion Brothers Resources

B1-20-06 The Soho Suites KLCC,
Jalan Perak, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan.


Hubungi Kami

Hotline : +60103838768
Email : info@stallionbrother.com